Мени навигације страница

Александар Снегић

СнегФотографија в. 1.3

Најзад дуго очекивано, ново издање сајта је пред нама. Верзија 1.3 доноси освежење у фонту, палети боја и дизајну, док је функционалност унапређена за око 30%. Нови лого је прилагођен целини. Концепт сајта и даље остаје исти, што значи да поред БЛОГодСнега постоји потреба за једном издвојеном галеријом, која сада носи назив Лепеза. Тај део сајта ће вероватно добити своју крајњу вредност у следећем издању 1.35. Поред горе споменуте две јединице, трећи део заузима и даље Дигитална Изложба.

На самом почетку сајта се налази слајдер, који врти последњих пет уноса са блога. Испод слајдера је мисао недеље, па три стуба са скорашњим већим дешавањима на сајту. Најновији радови је прозор са издвојених 14 најновијих фотографија са целог сајта. У дну се налази локација без текста, где се може лако сагледати скуп свих фотографија из одређене теме, док Фолија представља тренутно део у разради. Ознаке су сада добиле мало другачији смисао, и представљаће кључне речи које су везане само за БЛОГодСнега.

Шалтер је отворен за предлоге, критике и жалбе, испод можете прокоментарисати, бесплатно је.

3 Коментара

 1. Nešto je bledunjava nova tema. Fali joj malo vitamina C. To bi mogli da iskoriste hakeri u prestupnim godinama.

  • int prestupna(int godina)
   {
   return
   !(godina & 4) // број године дељив са 4?
   &&
   (
   godina % 100 // број године није дељив са 100?
   || !(godina/100 & 4) // број године дељив са 400?
   );
   }

   Имам проблем, јер је следећа година преступна. Ову горе Ц функцију онда треба што пре негде интегрисати, само не знам где.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *