Мени навигације страница

Александар Снегић

Фолија, или Снегов мали повратак

Четири месеца је прошло а ја сајт и даље водим. Критике су ми стизале са свих страна.  Мало поштом, мало више електронском, а понајвише усмено. Зашто нема ништа ново на сајту? Хоће ли бити нових фотки? Јеси ли развио оне филмове са путовања? Хоће ли се развијати слајдови? Дај нешто бар са телефона?…

Онда сам схватио да ипак има публике, има људи који прате и стрпљиво чекају неке нове радове. То су прави посматрачи, то су искрене муштерије због којих фирма ради. Нису баш све очи српског интернета усмерене ка Старој Планини. Тако ми свих Блогова.

Биће нових радова, око Нове Године, хемија је спремна, само мало боље да замрачим просторије. До тада, покушавам мало да реорганизујем на сајту, да посмремим због лакше комуникације. Има одељак Фолија. Ту ћете пронаћи четири нове категорије које су тематски делови БЛОГодСнега: ДигиталнаБоја, АналогнаБоја, АналогнаСива и ДругаГалаксија.

Све су то већ виђене и добро познате фотографија са Блога, а први део под називом ДигиталнаБоја је већ спреман за штампу. Зато ме није било пар месеци. Припрема је завршена, концепт, корице, простор за будући наставак, скоро све. Колико новца толико и примерака. Они који имају вишка новца, могу слободно преко овог формулара да ми се јаве и да донирају штампање прве фото књиге у Србији настале на темељима једног блога. О томе се на Старој Планини сигурно није причало ових дана.

Реч две о ДругојГалаксији. Ова категорија би требало да постане део БЛОГодСнега, а време ће показати да ли ће се успешно накалемити. На пролеће ако процвета, значи биће меда. У сваком случају, иако са мобилног телефона, није за бацање. Нећу да се правдам, али морам да останем у току савременог збивања, иначе ће ми ови твитовани побећи три корака испред.

У здравље.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *