Снег лично

Александар Снегић је рођен у Ваљеву, јуна 1981.године. Поред ове константе, покушава да све променљиве у животу врати на почетни пратренутак. Фотографија је за њега само један технички додатак за лако креирање константи. Када би човек једним кликом могао директно да утиче на свој живот, стварајући пратренутке, фотографија не би била толико важна за човечанство. Изгледа да се још не схвата важност константи, па и саме фотографије са њима. Не придавајући јој прави значај и често погрешно приступајући фотографији, човек доводи своју судбину у толико замршено и променљиво стање, да ће на крају очигледно изгубити исправан смер. Е, то тако неће моћи, док је заинтересованих људи.

Исечак из интервјуа недељних новина Н. :

Шта заправо пишете на Вашем фото блогу?

Свашта ћу написати на овом блогу. Имам апсолутно право да напишем све што мислим и да на тај начин узнемирим осећања многих, да их поколебам у својим ставовима, да их једноставно оптеретим истином. Они најјачи ће остати до краја, гутајући кнедле, знојећи се, страховати, али остати…

Можда буде пријатно. То зависи од тебе, како се поставиш, односно како се постављаш у животу на нове садржаје.

Зашто пишете блог?

Многи ће се питати, а ја ти одговарам: Зато што сам почео да заборављам догађаје, места, људе! Пишем још неколико блогова, сви су под лажним именом. Ово је први блог на којем је моје право име. Требало би да је обрнуто. Да све напишем што ми падне на памет под лажним именом и онда нема стида. Шта ме брига, тако се већина понаша! Тамо где пишем под другим, лажним именом, тамо сам врло културан, фин, очешљан, леп. Овде хоћу да будем све супротно.

Ко сте Ви?

Проток. Једноставна веза, балансер између живота и сна. Живим на обе локације. Немам фејсбук налог. Бар не под правим именом.

кликом на (лични број) отвара се могућност контакт формулара

АутоОкидач